Individuele hondenuitlaat-
service

Ben jij op zoek naar een honden uitlaatservice voor jouw geliefde viervoeter? Maar kan of mag jouw hond niet mee met groepswandelingen? Of heb je dat gewoon liever niet? Kies dan voor onze individuele honden uitlaatservice. Inge gaat vol liefde en enthousiasme met jouw hond op pad!

 

Maatwerk voor uw hond, de hondenschool voor Driel, Elst, Heteren en omstreken.

Gun jouw hond 1 op 1 aandacht tijdens de wandeling

Iedere hond is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid, mede gevormd door genen, karakter en ervaringen. Zo zijn er honden die prima floreren in een groep, echter zijn er ook honden voor wie dit niet geldt. Denk bijvoorbeeld aan een hele jonge of juist oudere hond, die de drukte van een grote groep om zich heen niet kan waarderen. Of aan de hond die andere honden misschien wel heel spannend vindt en zich in een grote groep laat overlopen of juist van zich afbijt. Misschien vind je het zelf helemaal geen fijn idee om je hond met een grote groep mee te laten gaan. Voor jou en jouw hond is er daarom de Maatwerk individuele hondenuitlaatservice. 1 op 1 aandacht tijdens de wandeling voor jouw hond, waarbij er alle ruimte is voor jouw wensen en de behoeftes van de hond.

De voordelen van een individuele hondenuitlaatservice op een rijtje:

  • Geschikt voor honden van alle leeftijden.
  • Speciaal voor pups en oudere honden kan er gekozen worden voor een kortere uitlaatduur.
  • Geen gedoe met groepen, alle aandacht alleen voor jouw hond.
  • Wanneer je hond een blessure heeft wordt hier uiteraard ook rekening mee gehouden.
  • Je hond hoeft niet lang in een bus te zitten.
  • Je hond wordt uitgelaten in een bekende omgeving.
  • Er wordt gekeken naar de wensen en behoeftes van jou en jouw hond.
  • Jouw hond kan gewoon mee met haar loopsheid. Ook intacte reuen kunnen mee.

Hoe werkt de individuele hondenuitlaatservice?

Voor ik met jouw hond ga wandelen kom ik eerst bij je langs voor een gratis kennismaking / intakegesprek. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. In dit gesprek bespreken we de wensen en behoeften van de hond voor tijdens de wandeling, de dagen en de duur van de wandeling. Dit leggen we uiteraard vast in een overeenkomst. Maatwerk voor uw hond werkt met een abonnement en strippenkaart.

Wanneer ik met jouw hond ga wandelen doe ik dit in de directe omgeving van jullie woning. Natuurlijk zoek ik plekken op waarbij de hond lekker kan snuffelen en is er voldoende aandacht voor spel, stukje training en heel veel liefde. Wanneer je kiest voor de 40 of 60 minuten wandeling zijn er ook mogelijkheden om in nabijgelegen groene- of natuurgebieden te wandelen. Wanneer deze op geringe auto afstand liggen, rij ik daarheen met de auto.

Ik heb een ‘geen losloopbeleid’. Dit betekent dat honden bij mij altijd aan een, lange, lijn lopen. Deze lijn is minimaal 1.80 m en maximaal 5 meter. Het zou fijn zijn als de deze in eigen bezit is en klaar hangt wanneer ik de hond kom uitlaten. Daarnaast draagt de hond ten alle tijden een platte halsband of een goed zittend tuig.

Na de wandeling kijk ik uiteraard of er voldoende water is voor de hond. Wanneer de hond erg nat of vies is geworden, droog ik deze uiteraard even af. Krijgt jouw hond na de wandeling altijd een lekkere snack? Zorg dan dat deze klaar ligt en dat de hond deze meteen op kan eten. Een grote snack is niet handig als de hond alleen blijft!

 

Kies ik voor een abonnement of een strippenkaart?

Wanneer ik jouw hond ga uitlaten kun je kiezen tussen een abonnement of strippenkaart. Een abonnement is aan te raden wanneer je er zeker van wilt zijn dat ik jouw hond op vaste dagen en tijdstippen uitlaat. Wil je dat ik je hond sporadisch uitlaat op afroep? Kies dan voor een strippenkaart. Weet wel dat je hond alleen kan mee wandelen als er op dat moment plek is. Je strippenkaart is geldig voor 5 wandelingen en moet binnen 6 maanden gebruikt worden.

 

Tarieven

Hieronder kun je de tarieven vinden van zowel de abonnementsvormen als van de strippenkaart. De bedragen van de abonnementen zijn berekend op 46 weken i.p.v. 52. Dit i.v.m. vakanties en andere vrije dagen. De bedragen in het overzicht, zijn de bedragen die per maand worden gefactureerd. Alle bedragen die genoemd worden zijn inclusief 21% btw.

Werkgebied en reiskosten.
Mijn werkgebied betreft de volgende woonplaatsen: Driel, Elst, Heteren, Lent, Arnhem-Zuid, Arnhem Schuijtgraaf, Valburg, Bemmel, Angeren. Er worden vanaf de postcode 6665AA per gereden kilometer 0,29 cent reiskosten gerekend ( retour). Dit wordt achteraf gefactureerd. Deze reiskosten zijn bij de aanschaf van een strippenkaart al verwerkt.

Staat jouw woonplaats hier niet tussen, maar woon je toch in deze omgeving? Neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.

Aantal maal per week 20 minuten ( bedrag per maand) 40 minuten ( bedrag per maand) 60 minuten ( bedrag per maand)
1 maal per week wandelen €57,50 €115,- €172,50
2 maal per week wandelen €115,- €230,- €345,-
3 maal per week wandelen € 230,- €460,- Alleen in overleg
Strippenkaart per wandeling ( 5 wandelingen per strippenkaart) €87,50, €162,50 €237,50

* Ik kan maximaal 2 honden uitlaten, uit het zelfde huishouden. Voor een 2e hond wordt een toeslag van 50% berekent.

Ik kom graag jouw hond uitlaten!

Mijn onzekere puber en ik zijn groot fan van Inge. Iedere les verbaas ik me erover met welke sprongen de hond vooruit gaat in haar vertrouwen. Inge neemt uitgebreid de tijd voor elke cursist, ze bouwt rust in en zorgt ervoor dat de lessen volledig aangepast zijn aan de behoeften van elke individuele hond. Heel fijn om op deze manier privélessen te volgen. Ook ik leer iedere keer weer nieuwe dingen om mijn hond steeds beter te begrijpen en begeleiden. Het is een feest om naar Inge te gaan!

Desna, onze husky van nu 1,5 jaar, piept en joelt wanneer ze alleen is. Nadat Inge bekeken heeft welk type verlatingsangst Desna heeft, zijn we aan de slag gegaan. Kleine, behapbare oefeningen, die passen bij onze wensen en haar karakter.
Ook geeft ze veel andere tips en handvaten met andere dingen waar we tegenaan liepen, zoals het moeilijke eten. Ik ben zelf fan van een holistische en zo natuurlijk mogelijke aanpak, fijn dat ze daar ook in meedenkt! Desna is blij met jou, en wij ook!

Enne, wat een leuke webshop met super artikelen 🤩

Inge is een zeer enthousiaste en gedreven trainer. Ze weet goed waar ze over praat en kan de honden goed lezen en inschatten. Je merkt echt dat ze plezier heeft in haar vak en dat ze energie krijgt van de mensen helpen. Ze is een heerlijk open persoon en het contact met haar voelt echt als gelijkwaardig, ze zou niet neerkijken op de situatie maar die samen met naar oplossingen zoekt. Ook gaat ze met liefde een stapje verder om te zorgen dat jij samen met je honden de doelen bereiken.