Co-Dog Coaching en ondersteuning

Izzy, mee op de werkvloer

Naast Maatwerk voor uw hond, zal ik de komende periode aan het werk gaan met Co-Dog. Voor Co-Dog zal er een nieuwe website gemaakt worden. Zolang deze nog niet beschikbaar is, zal ik hiervoor de website maatwerk voor uw hond blijven gebruiken. In de toekomst zullen Maatwerk voor uw hond en Co-Dog los van elkaar gaan. Maatwerk voor uw hond zal zich dan echt blijven richten op de training en opvoeding van uw hond, met Co-Dog ga ik echt een andere kant op.

Co-Dog

Er moest een nieuwe naam komen. Een naam die voor mij zou weergeven wat ik wil uitstralen. Een naam die kort maar krachtig is en een naam die men makkelijk kan onthouden. De laatste tijd ben ik mede door mijn opleiding SPH, die ik momenteel volg, vaker in aanraking gekomen met de begrippen Coaching en Cooping. Hierdoor ontstond het idee van Co. Maar de Co staat voor mij ook voor Company. Deze drie Co’s samen en natuurlijk de onlosmakelijke verbinding met de Dog ( hond), maakte dat het de naam Co-Dog heeft gekregen.

Zoals de naam het al zegt wordt Co-Dog niet alleen door mij gedaan, maar zal Izzy hier een ondersteunende rol in gaan spelen. Niet alleen door een actieve rol in coachingstrajecten te hebben, maar soms ook door het bieden van gezelschap en steun ( Company). Met Izzy zal ik dan ook vanaf januari 2018 een bezoekteam gaan vormen bij verpleegtehuis Kalorama.

Co-Dog gaat zich zoals genoemd niet alleen richten op coachingstrajecten, maar zal ook ondersteuning gaan bieden aan mensen met een specifieke hulpvraag. Dit kan individueel zijn, maar dit kan ook bij woonvormen voor mensen met een licht verstandelijke beperking, ontwikkelingsstoornissen en of psychiatrische klachten. Denk hierbij aan ondersteuning bieden bij alledaagse handelingen, het bieden van structuur en ondersteunen bij lichaamsgerichte activiteiten ( wandelen).

 

Izzy met haar open en vrolijke uitstraling
Izzy een dagje mee naar de Hogeschool Arnhem / Nijmegen. Zoals altijd super relaxed