Maatwerk groepslessen

Groepstraining bij Maatwerk voor uw hond, houdt in dat u traint in kleine groepjes van maximaal 5 combinaties. Door de groepen klein te houden, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. U traint volgens de nieuwste inzichten en leert om uw hond te begeleiden, zonder gebruik te maken van fysieke correcties. U leert om ongewenst te gedrag zoveel mogelijk te voorkomen, te doorbreken en om te buigen.

Groepstraining bij Maatwerk voor uw hond gaat verder dan de traditionele trainingen . U leert naast de basiscommando’s die onmisbaar zijn, uw hond te lezen en daardoor beter te begrijpen. De lessen van Maatwerk van uw hond zijn altijd een combinatie van gedegen theorie, praktische oefeningen en natuurlijk een dosis fun.

De trainingen van Maatwerk voor uw hond zijn geschikt voor iedere hond. Ongeacht het ras of leeftijd van de hond.

Soorten groepstraining:

  • puppy lessen, speciaal voor pups vanaf 8 weken oud tot 6 maanden
  • Basis lessen, speciaal voor honden vanaf 6 maanden
  • Fun lessen, voor honden die al eerder bij Maatwerk voor uw hond getraind hebben of bekend zijn met trainen volgens nieuwste inzichten
  • Contact en controle, speciaal voor honden die extra aandacht nodig hebben. In deze groep geldt een maximum van 3 combinaties

Maatwerk voor uw hond werkt met een lesblok van 8 lessen. De kosten voor een lesblok zijn €90,-. De lessen vinden direct in de praktijk plaats en niet op een vaste locatie. De lessen vinden rondom Elst ( gld) plaats.